Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ.,..!!! ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΒΟΪ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ


Η Χρυσή Αυγή με 16 βουλευτές θα ψηφίσει ΌΧΙ στην εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας
Στις θυρίδες που διατηρούν στην βουλή, οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής….βρήκαν μια πρόσκληση.


Ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μειμαράκης έστειλε και στους 300 βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου πρόσκληση για να παραβρεθούν στην Βουλή και να συμμετάσχουν στην διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ενώ μέχρι πρότινος οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, σκοπίμως τους απαγορευόταν να συμμετάσχουν στην Βουλή….με το δήθεν πρόσχημα ότι ήταν προφυλακισμένοι με έωλα επιχειρήματα, ο Μειμαράκης ο Πρόεδρος της Βουλής έστειλε επιστολές και στους προφυλακισμένους.

Στην Βουλή θα βρίσκεται λοιπόν όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής με Μιχαλολιάκο, Παππά και Κασιδιάρη και στις 3 εκλογικές διαδικασίες 17, 23 και 29 Δεκεμβρίου.

Τι θα ψηφήσει η Χρυσή Αυγή στην διαδικασία εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας;

Οι 16 βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα ψηφίσουν κατά της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
Πρώτα θα πρέπει να προσθέτονται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στους κατά και μετά του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ ή άλλων κομμάτων, τόσο απόλυτη είναι η στάση της Χρυσής Αυγής.

Σε κάθε περίπτωση οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν μια ξεκάθαρη θέση και στάση και αυτή θα τηρηθεί 100% στο ακέραιο. Η Χρυσή Αυγή ζητάει εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου