Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Κ.Βελόπουλος: Eμείς περιμένουμε σαν τη στρουθοκάμηλο με το κεφάλι μες την άμμο να έρθουν να μας σφάξουν!


 
Ο πρώην Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Κυριάκος Βελόπουλος, μιλάει αποκλειστικά στο «Pentapostagma.gr» για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο, όπως υποστηρίζει, εντάσσεται σε ένα «γενικότερο σχέδιο αποχριστιανοποίησης του κόσμου», προειδοποιεί για τον ορατό κίνδυνο του Τζιχαντισμού από τη συγκέντρωση τόσο μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων στη χώρα μας, ενώ τονίζει ότι η κατάργηση του σταυρού από την ελληνική σημαία είναι προ των πυλών, μέσα στα πλαίσια της συνολικά επιδιωκόμενης «κατάργησης κάθε συμβόλου ενότητας».

- Ποια είναι η γνώμη σας για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο;
Είναι μια επιλογή της νέας τάξης πραγμάτων για την αποχριστιανοποίηση του κόσμου. Είναι γνωστό ότι ο χριστιανισμός διώκεται σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι η πιο πολλαπλώς διωκόμενη θρησκεία. Επίσης, ο αποχριστιανισμός της Δύσης είναι μια πραγματικότητα που επιβάλλεται από τους ήδη συντηρητικούς που την κυβερνούν, σε αντίθεση με άλλες χώρες που προσπαθούν να επιβάλλουν τις θρησκείες τους με φονταμενταλιστικές τακτικές, όπως π.χ. οι τζιχαντιστές. Ακόμα και στην Κίνα, που είναι ανερχόμενη δύναμη, ο χριστιανισμός είναι υπό διωγμό.

Η επιλογή να περάσουν στις ευρωπαϊκές χώρες τα διάφορα αντιρατσιστικά νομοσχέδια έχει να κάνει με το να πετύχουν την αποεθνοποίηση, την αποχριστιανοποίηση και τον παραγκωνισμό του δυτικού πολιτισμού. Θέλουν μια πολυπολιτισμική, πολυσυλλεκτική και πολυφυλετική κοινωνία που ελέγχεται εύκολα και στην οποία μπορείς να επιβάλεις ό,τι θέλεις.

- Οι Τζιχανιστές, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του FBI, είναι πλέον υπαρκτός κίνδυνος και για την Ελλάδα, το Ισλάμ επεκτείνεται και οι Χριστιανισμός βρίσκεται ξεκάθαρα υπό διωγμό στη Μέση Ανατολή και όχι μόνο… Θα ήθελα το σχόλιο σας.

To θέμα του τζιχαντισμού δεν είναι καινούριο, απλά τώρα το είδαμε στην ωμή του πραγματικότητα, με μια συγκεκριμένη σέχτα, τους ISIS. Το Ισλάμ είναι μια συγκεκριμένη θρησκεία με μια συγκεκριμένη λογική. Και όχι μόνο, είναι μια ολόκληρη θρησκευτικο-πολιτικο-ιδεολογική θεωρία. Όταν σου λέει ότι, όταν εγώ σε μια περιοχή έχω το 50+1%, πρέπει να κάνω τζιχάντ, να επιβάλλω δηλαδή το Ισλάμ με το ζόρι, γιατί αυτό επιτάσσει το κοράνι, τότε τι είναι; Το Ισλάμ είναι θρησκεία επιβολής, δεν είναι σαν το χριστιανισμό που είναι θρησκεία αγάπης και ελευθερίας, επιλέγεις αν θέλεις να είσαι χριστιανός ή όχι, δεν σου βάζει κανείς το πιστόλι στο κεφάλι.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι εθελοτυφλούμε ακόμα και τώρα. Υπάρχουν 2.000.000 μουσουλμάνοι στην Ελλάδα! Δεν είπαμε ότι όλοι είναι τζιχαντιστές και ακραίοι, αλλά δεν μπορώ εγώ να διακινδυνεύσω την πορεία της ζωής μου, της οικογένειας μου, της κοινωνίας και ολόκληρου του έθνους, στα πλαίσια μιας ανοικτής κοινωνίας που θέλουν να επιβάλλουν. Και να αφήσουν ελεύθερη την κοινωνία αυτή να επιλέξει τι; Tο σπαθί, την επιβολή του Ισλάμ; Δεν ξέρω αν όλα γίνονται βάσει σχεδίου, αλλά η απουσία σχεδιασμού εκ μέρους της Ελλάδας είναι πασιφανής.

Αν πάτε κάτω από την Oμόνοια, θα δείτε ορισμένα πράγματα που δεν κοσμούν ιδιαίτερα την κοινωνία μας. Υπάρχει π.χ. δυστυχώς σαρία, όπως και πολλά άλλα ακραία φαινόμενα. Και αυτά τώρα είναι μικρές μειονότητες, όταν όμως γίνουν πλειοψηφίες, τότε πιστέψτε με, τα πράγματα θα περιπλεχτούν πάρα πολύ.

- Τελευταία εντείνεται η φημολογία για κατάργηση και του σταυρού από τη σημαία μας. Θεωρείτε ότι υπάρχει κάποια δόση αλήθειας;

Κοιτάξτε, για να επιβάλεις μια συγκεκριμένη επιλογή, την περνάς πρώτα μέσα από φίλτρα. Πετάς μια είδηση και βλέπεις αντιδράσεις. Το ψιθυρίζεις στην αρχή για να περάσει δια του υποσυνειδήτου σαν μήνυμα ότι «έλα μωρέ, δεν είναι και κάτι σοβαρό». Πάντως, δεν είναι τυχαίο ότι αυτό επιχειρείται τώρα. Βλέπουμε ότι υπάρχουν διάφοροι φορείς που παίρνουν εντολές από το εξωτερικό και αυτό είναι πασιφανές. Η κατάργηση από τα δικαστήρια του θρησκευτικού όρκου, του σταυρού, ο πολιτικός γάμος, ο πολιτικός όρκος, αυτά όλα είναι βήματα. Και ναι, πιστεύω ότι και αυτό με το σταυρό θα γίνει. Δεν θα αποφύγουμε να καταργηθούν τα σύμβολα που μας ενώνουν.

Στόχος τους, άλλωστε, είναι να μην υπάρχουν σύμβολα ενότητας, να μην ενώνονται δηλαδή μικρές κοινωνίες και ομάδες κάτω από σύμβολα και σημειολογίες και αυτό είναι απόλυτα λογικό, γιατί μια κοινωνία που είναι «πολτός» μπορούν πολύ πιο εύκολα να την κάνουν ό,τι θέλουν. Και αυτό ακριβώς είναι που επιδιώκουν: Μια κοινωνία ελληνική, χωρίς συνδετικούς κρίκους και χωρίς ενώσεις, αλλά με πολλές σχάσεις. Τι κάνεις, λοιπόν, για να το πετύχεις αυτό; Αποσυμβολίζεις την κοινωνία, βγάζεις το σταυρό, τη σημαία, τα πάντα, ώστε να μην υπάρχει κανένα σύμβολο ενότητας. Είναι απόλυτα λογικό για τη δική τους λογική, όχι βέβαια για τη δική μας, αλλά εμάς ποιος μας ακούει; Eμείς περιμένουμε σαν τη στρουθοκάμηλο με το κεφάλι μες την άμμο να έρθουν να μας σφάξουν.

- Η ένταση με τους Τούρκους στο χώρο της Μεσογείου, σας ανησυχεί; Φοβάστε το ενδεχόμενο κάποιου «θερμού επεισοδίου»;

Η ένταση ήταν αναμενόμενη και είναι η λογική κατάληξη των γεγονότων. Η Κύπρος και η Ελλάδα, πέρα από τη γεωστρατηγική τους θέση, εφόσον πλέον απέκτησαν και ενεργειακούς πόρους, έχουν και γεωοικονομική ισχύ, επομένως είναι φυσικό όλος ο κόσμος να κινείται στην περιοχή αυτή. Όταν τα έλεγα, πριν από αρκετά χρόνια, στη Βουλή, ότι υπήρχαν εκεί κοιτάσματα φυσικού αερίου, όλοι γελούσαν και με χαρακτήριζαν τρελό και γραφικό.

Η Τουρκία συνεχίζει ό,τι κάνει χρόνια τώρα. Ξέρει πολύ καλά ότι στα κατεχόμενα, ακόμα και ανεξάρτητο τουρκικό κομμάτι να γίνει, δεν υπάρχει φυσικό αέριο. Κατά συνέπεια, οι Τούρκοι είναι στριμωγμένοι, γιατί δεν μπορούν να πάρουν αέριο από τη νότια περιοχή. Επομένως, θα προσπαθήσουν de facto να αμφισβητήσουν την όποια επιλογή έχει η Κύπρος για εξόρυξη πετρελαίου και αυτό θα το επιχειρήσουν πολλαπλώς. Από εκεί και πέρα το ζητούμενο είναι τι κάνουμε εμείς.

Θεωρώ ότι δεν μας βολεύει η όξυνση, να κλιμακώσουμε την αντίδραση μας, γιατί δεν είμαστε έτοιμοι για μια πολεμική σύγκρουση. Θα αναγκαστούμε εκ των πραγμάτων να συρθούμε σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων και εκεί σίγουρα ο καθένας χάνει από τα κεκτημένα. Και οι χαμένοι της υπόθεσης θα είμαστε εμείς. Εκτός αν βέβαια οι Τούρκοι ξεπεράσουν τις κόκκινες γραμμές, οπότε εκεί αναγκαστικά θα πρέπει να απαντήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου