Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ...!!! ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ...!!!!


Σάλο έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η δήλωση μέσω tweet του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη στην οποία ανέφερε: «Η τρόικα δεν βιάζεται να γυρίσει και απαιτεί. Απάντηση: Συνάντηση Τσίπρα-Σαμαρά και συμφωνία πακέτο για ΠτΔ, εκλογές και απομείωση του χρέους».

Από την Κουμουνδούρου προκειμένου να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις τονίζουν ότι βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα και τις οποίες ανέπτυξε ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στελέχη της Κουμουνδούρου υπενθυμίζουν μάλιστα ότι ο κ. Τσίπρας έχει δημόσια δηλώσει ότι μπορούν από τώρα κυβέρνηση και αντιπολίτευση να συμφωνήσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τις εκλογές, για άμεση προσφυγή στις κάλπες και για διαγραφή μέρους του χρέους της χώρας, αλλά μέχρι στιγμής οι θέσεις αυτές δεν έχουν γίνει δεκτές από την κυβέρνηση.

Πάντως τα όσα είπε ο κ. Παπαδημούλης αναδεικνύουν τον έντονο προβληματισμό που υπάρχει στη αξιωματική αντιπολίτευση για την πορεία των πραγμάτων, καθώς η τρόικα πιέζει αφόρητα, γεγονός που ισοδυναμεί και με προβολή στο μέλλον για το τι μέλει γενέσθαι εάν και εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τα ηνία της χώρας.

Επίσης η αδιάλλακτη στάση της τρόικας σύμφωνα με στελέχη του κόμματος ενδεχομένως να έχει να κάνει και με τις πιέσεις που ασκούνται στη αξιωματική αντιπολίτευση με τον ή τον άλλο τρόπο προκειμένου να ενδώσει εδώ και τώρα και να συμφωνήσει στο νέο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου