Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

AYTH H 19XΡΟΝΗ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΧΑΡΗ... 80ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΟΞΥ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΓΕΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!!!


Η 19χρονη νοσοκόμα γηροκομείου Βίκι Χόρσμαν διατηρούσε σχέση με τον 80χρονο μουσουλμάνο Μοχάμεντ Ραφίκ,για χάρη του οποίου ασπάστηκε το Ισλάμ.

Η νεαρή Βρετανίδα έχασε σε μικρή ηλικία και τους δύο γονείς της και όταν γνώρισε τον κατά 60 χρόνια μεγαλύτερό της άντρα βρήκε σε εκείνον, όπως νόμιζε, καταφύγιο.
Ο 80χρονος αγόρασε στη νεαρή γυναίκα αυτοκίνητο, αλλά γρήγορα άρχισε να την ζηλεύει και να ψάχνει τα πράγματά της, όπως η ίδια ανέφερε στο δικαστήριο. Το 2013 η 19χρονη ζήτησε από τον 80χρονο να χωρίσουν και εκείνος έγινε έξαλλος.
Τον περασμένο Απρίλιο ο ηλικιωμένος άντρας ζήτησε από δύο νεαρούς να επισκεφθούν την πρώην ερωμένη του στο σπίτι της και να την περιλούσουν με οξύ.
Μάλιστα, εκείνη την ημέρα την επισκέφθηκε και ο ίδιος λίγο νωρίτερα από τους «συνεργάτες» του και της ζήτησε να ανοίξει την πόρτα, γιατί ένας άγνωστος άντρας βρίσκεται στην είσοδο!
Ο 80χρονος και οι δύο συνεργάτες του αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με την κατηγορία, αλλά βίντεο από παρακείμενο κτήριο, καθώς και μάρτυρας, που δήλωσε στο δικαστήριο ότι είδε τον ηλικιωμένο άντρα να δίνει μια μαύρη τσάντα που περιείχε το μπουκάλι με το σκουρόχρωμο υγρό σε νεαρό άντρα, δεν αφήνουν περιθώρια για την ενοχή του ζηλιάρη εραστή.
Η νεαρή γυναίκα έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, στο λαιμό, στους ώμους και στα πόδια και σύμφωνα με τον εισαγγελέα θα χρειαστούν χρόνια και πολλές χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκατασταθεί η υγεία της.
Η δίκη της υπόθεσης συνεχίζεται και υπολογίζεται να διαρκέσει ακόμα τρεις εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου