Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ!!! Πιστοί Στρατιώτες Πατρίδος και Λαού, ενώνουμε τούς Έλληνες, αποκαθιστούμε την εθνική κυριαρχία στην κοινωνία και τούς θεσμούς, κάνουμε τη γη μας σιτοβολώνα επάρκειας και βάση διεκδίκησης των εθνικών μας δικαίων!



ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Η καθημερινότητα και οι σχεδιασμοί τής Νέας Τάξης Πραγμάτων σε βάρος τού Ελληνικού Γένους αποδεικνύουν την μια και μόνη αλήθεια. Πως αυτός εδώ ο τόπος έχει μέλλον μονάχα ως Καθαρή και Μεγάλη Ελλάδα. Και ακόμη ότι το Ελληνικό Φως έχει καθήκον να καθυποτάξει το ψευτοπεριούσιο σκότος, η αρετή να συντρίψει την ανηθικότητα και το Ηρωικό Ήθος να εξαλείψει την μισελληνική θρασυδειλία.

Μάς έχουν πάρει Ελλάδα κι όμως μάς ζητούν να τούς δώσουμε κι άλλη. Έχουν τραυματίσει την Πίστη μας κι όμως ζητούν να πατήσουν το Περιβόλι τής Παναγιάς μας.

Έχουν προσημειώσει την Εθνική Περιουσία και γυρεύουν να μάς πετάξουν από τα σπίτια μας και από τη ζωή. Έχουν γεμίσει εν μέσω τής τεχνητής κρίσης την Πατρίδα μας με λαθραίους ισλαμιστές μπραίμηδες δίδοντας δικαιώματα που στερούν από τούς Έλληνες και τώρα τούς σηκώνουν εναντίον μας.

Φτιάχνουν νόμους που δίδουν στο χέρι την ελληνικότητα στους εισβολείς. Οι εισβολείς μπαίνουν στα νησιά μας και χιμάνε επάνω στις Αρχές Ασφαλείας γιατί έχουν το θράσος τάχα να τούς συλλαμβάνουν. Κάνουν μάλιστα και λαθροπορείες διαμαρτυρίας. Και την ίδια στιγμή τα τουρκικά όπλα μάς σημαδεύουν σε Αιγαίο και Θράκη. Οι τουρκομογγόλοι λαμβάνουν κεμαλικά μουσεία από τούς προσκυνημένους και μολύνουν ενόπλως τούς αιθέρες μας.

Για το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα η μόνη λύση μα και η επιβεβλημένη στάση που ταιριάζει σε Έλληνες είναι η επιστροφή τής Αυτοκρατορίας. Η ανασύσταση τής Φυσικής Ελλάδος που ξεκινάει από τα ίδια τα σωθικά της, την Ελληνική Πολιτεία πρωτίστως, και εν συνεχεία εξαπλώνεται στην εθνική υπόσταση που είναι πάνω από τα οικονομικά παιχνίδια και στα εθνικά μας ζητήματα.

Θα κάνουμε λοιπόν πραγματικά Ελληνική την Πολιτεία, επομένως θα εξοντώσουμε το ψευτορωμέϊκο, θα βάλουμε αληθινή ελληνική, επομένως εθνικιστική πολιτική ηγεσία και θα δημιουργήσουμε μια συμπαγή ελληνική κοινότητα μεταξύ τού Εθνικού Καθεστώτος, τού Ελληνικού Λαού και τού Ελληνικού Στρατού. Επιβάλλεται να αποδιώξουμε από τα πόδια μας τα σιωνιστικά δηλητήρια τού Οικουμενισμού και τής Παγκοσμιοποίησης. Στη θέση τους θα ορθώσουμε την Αλληλεγγύη Πίστης και τον Πανελληνισμό.

Αυτό που ζούμε είναι μια εκστρατεία μισελληνισμού που γκρεμίζει τα πάντα στο πέρασμά της. Επομένως η δική μας απάντηση είναι η πρόταξη των βουλήσεων και των πόθων τού Ελληνισμού. Μια εθνική συλλογική απόφαση πως έχουμε την δική μας πορεία να ακολουθήσουμε. Στα χαλάσματα λοιπόν εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές, Πιστοί Στρατιώτες Πατρίδος και Λαού, ενώνουμε τούς Έλληνες, αποκαθιστούμε την εθνική κυριαρχία στην κοινωνία και τούς θεσμούς, κάνουμε τη γη μας σιτοβολώνα επάρκειας και βάση διεκδίκησης των εθνικών μας δικαίων.

Φτιάχνουμε λοιπόν επάνω από τα χαλάσματα την δική μας Πατρίδα γερή και δυνατή. Οι μεγάλες δυνάμεις φτιάχνονται από μεγάλους λαούς στην καρδιά, την ψυχή και το πάθος να κατακτήσουν το μέλλον τους. Βαστούν ακέραια τα προγονικά εδάφη και τις προγονικές παρακαταθήκες και επενδύουν επάνω σ’ αυτά τα δύο δομικά στοιχεία.

Αυτό ακριβώς θα συμβεί με τη δική μας Εθνικιστική Ελλάδα, το μεγαλύτερο και ιερότερο έθνος τού κόσμου. Γιατί εμείς θα χτίσουμε με υλικά το Δίκαιο και την Φιλοπατρία μας.

Η Ελληνοορθοδοξία θα αφεθεί σε χέρια ελληνικά και ανεπηρέαστα να φτάσει εκ νέου στην αίγλη της και να δώσει την πνευματικότητα και τον πατριωτισμό που εμπνέει όταν η Ελλάς ακμάζει. Θα σπάσουμε τα δεσμά της,  όμοια με εκείνα ολάκερου τού λαού. Θα συνεχίσουμε την Αιώνια Κοινωνία γονιού και παιδιού που παίρνει την γονική ευχή. Νίκας Τοις Βασιλεύσι Κατά Βαρβάρους Δωρούμενος. Για να φθάσουμε στα Άγια Λόγια προς την Παναγία μας. Τη Υπερμάχω Στρατηγώ τα Νικητήρια.

Το Εθνικοκοινωνικό Εργατικό και Λαϊκό Κράτος θα δρέψει τούς καρπούς τής γης και θα τούς αποδώσει στην Λαϊκή Οικονομία και τον Εθνικό Στρατό. Θα αποκτήσει πλήρη επάρκεια ανατροφοδότησης τής Ελληνικής Κοινωνίας και τής Εθνική Άμυνας. Θα εκδιώξει κάθε ξένο στοιχείο που δρα και απεργάζεται τη συρρίκνωση τής Φυλής και τού Έθνους. Εργασία και Στρατόπεδα θα θωρακίσουν κάθε γωνιά τής Πατρίδος, γεμίζοντας την εθνική επικράτεια με Έλληνες εκεί που κατοικεί η ερήμωση.

Και έτσι όπως θα απλωθεί η Ελλάς στις εστίες της, θα κηρύξει τη διεκδίκηση των Αλύτρωτων Ελληνικών Πατρίδων. Αυτό βέβαια απαιτεί αστραπιαίες κινήσεις. Πράμα που σημαίνει πως ο Εθνικός Στρατός θα έχει τεθεί εξ αρχής σε κινητικότητα δράσης από την πρώτη στιγμή εγκαθίδρυσης τής Νέας Εθνικιστικής Ελλάδος. Κινητικότητα δράσης που ξεκινάει από την συνίδρυση τού Νέου Καθεστώτος και φτάνει μέχρι την αδιατάρακτη επιχειρησιακή του ετοιμότητα και την επιθετική του διάταξη απέναντι στον τουρκικό κράχτη τού νεοταξισμού.

Το κτίσιμο τής Κραταιάς Ελλάδος απαιτεί το κτίσιμο νέων συμμαχιών με ελληνική πρωτοβουλία και προσαρμογή στους στόχους μας. Κατά συνέπεια η επιλογή των συμμαχιών μας θα ακολουθήσει τούς γεωπολιτικούς μας προσανατολισμούς. Άριστες οι επιλογές τής Ρωσίας και τής Σερβίας, μα με την συμπεφωνημένη πορεία πως στα βορειοανατολικά τής χώρας μας, από Βόρειο Ήπειρο έως Πόντο, υπάρχει μονάχα Ελλάς.

Η Φυσική Ελλάς ξεκινάει από την καρδιά και την πολιτική βούληση και φτάνει έως το Πεδίο τής Τιμής. Την χτίζουμε από την Ελληνικότητα τής Πολιτείας έως την Αποφασιστικότητα τού Έλληνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου