Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Νυν υπέρ πάντων η Ελλάς


Σε μία εποχή όπου οι ύαινες έχουν μαζευτεί γύρω από το τραυματισμένο σώμα της Ελλάδος .

Σε μία εποχή όπου τα νέο ταξικά τσιράκια έχουν φυτρώσει εκεί που δεν τα σπέρνουν και εκτελούν ολοφάνερα τις δόλιες εντολές τους .


Σε αυτήν την εποχή σήμερα είναι αδιανόητο να υπάρχουν φωνές καθαρών Ελλήνων οι οποίες δεν φωνάζουν μόνο μια λέξη, ένωση, όλοι μαζί .

Έναν λαβωμένο δεν τον σηκώνεις να τον στείλεις στη μάχη ,δεν τον βάζεις να κάνει αγγαρείες, δεν τον φέρνεις σε καταστάσεις όπου θα τον εξαντλήσεις .

Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους και μας χρειάζεται αυτή τη στιγμή με όποια ταμπέλα και αν έχουμε φορέσει, όποιο χρώμα κι αν μάθαμε να υπηρετούμε , με όποια πίστη θα θέλαμε να φέρουμε αυτήν την δόλια στιγμή .

Δεν είναι τυχαία η εμφάνιση όλων αυτών που σήμερα φέρνουν νέα γνώση, που σήμερα θέλουν να δουν ξαφνικά τον κόσμο με προοδευτικό μάτι ,δεν είναι τυχαία η θέση που έχει το κάθε τσιράκι της νέας παγκόσμιας τάξης .

Κάθε φορά που οι αυτοκρατορίες πέφτουν γεννιούνται φυλές, στρατοί ,ομάδες, ιδεολογίες που έρχονται να διεκδικήσουν την κληρονομιά του παλιού εχθρού τους .

Το ευ αγωνίζεσθε είναι ξεκάθαρο, δεν χτυπάς όταν ο άλλος είναι στο χώμα .

Η Ελλάδα θέλουν δεν θέλουν κάποιοι είναι ορθόδοξη χώρα.

Η ορθοδοξία ήτανε και είναι η κολλητική ουσία που έκανε την Ελλάδα να αντιμετωπίσει τους μεγαλύτερους εχθρούς,που έκανε τον κόσμο να είναι ενωμένος,που έκανε τον Έλληνα να σταθεί ως ήρωας όταν πολεμούσε.

Μας αρέσει δεν μας αρέσει λοιπόν την πίστη δεν την πειράζουμε, δεν πειράζουμε τα ήθη και τα έθιμα, δεν πειράζουμε τη σημαία, δεν πειράζουμε τα σύνορα, γιατί αν πειράξουμε κάτι από αυτά συμμετέχουμε στο σχέδιο της νέας παγκόσμιας τάξης.

Είμαι δηλωμένος Αντί νέο ταξιτης και το έργο μου είναι εδώ μπροστά σου εδώ και πέντε χρόνια,δεν κρύβομαι,δεν φοβάμαι και θα πολεμήσω για τις ιδέες μου μέχρι τέλους.Σε όλη μου τη ζωή έμαθα λίγα χρήσιμα πράγματα, να μπορώ να ξεχωρίζω το δίκαιο και το αληθινό,να μπορώ να ξεχωρίζω την αξία απ' την τιμή,να ξεχωρίζω την αλήθεια απ' το ψέμα. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αυτή τη στιγμή κόντρα σε όλους και σε όλα ,κόντρα σε ένα σύστημα σάπιο, πολεμούν για τις ιδέες τους,πολεμούν για την ορθή πίστη τους.

Αυτούς τους ανθρώπους εγώ έμαθα να σέβομαι,αυτούς τους ανθρώπους μπορώ να πω ότι θαυμάζω.

Γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι άξιοι μίμησης μιας ένωσης,μιας ιδέας,ώστε εγώ ,εσύ ,εμείς ,όλοι μας αυτή τη στιγμή την δόλια στιγμή να μπορέσουμε να σηκωθούμε στα πόδια μας.

Μακάρι να μπορούσαμε να τους μοιάσουμε στο δαχτυλάκι τους αυτήν τη δόλια στιγμή, να 'χαμε το θάρρος τους χωρίς κανένα όπλο πέραν της πίστης τους να στέκονται ολόρθοι μπροστά στα θηρία που τους στοχεύουν.

Εμείς σεβόμαστε τον αγώνα ,την αλήθεια και τη πίστη αυτών τον ανθρώπων.

Σας ανακοινώνουμε λοιπόν αυτή τη στιγμή ότι το Κατοχικά Νέα και το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα κατέβαλαν δωρεά 300.000 ψηφιακών νομισμάτων για την ιερά μονή Εσφιγμενου. Την πραγματική ιερά μονή Εσφιγμενου!

Δεξιά στην ιστοσελίδα του κατοχικά νέα θα αναρτηθεί ένα μπάνερ το οποίο θα καλεί όλους τους Έλληνες που μέχρι στιγμής παράγουν ή κερδίζουν ψηφιακό νόμισμα να κάνουν δωρεά στην ιερά μονή Εσφιγμένου .

Αυτά είναι τα πρώτα που μπορούμε να προσφέρουμε τα απλά,τα εύκολα ,αυτά που μπορούν να διδάξουν την διαφορά μεταξύ τιμής και αξίας .

Το σημαντικότερο από όλα όμως θα είναι η προσφορά μας με τις ιδέες μας, με τα σώματα μας ,με το πνεύμα μας και την πίστη μας που θα βρισκόμαστε δίπλα σε αυτά τα θηρία της ορθόδοξης πίστης .

Αυτή την κόλλα της ορθοδοξίας που κάνει το μαγικό άγγιγμα και ενώνει τον Έλληνα να αντιμετωπίσει τους πολέμους του εμείς θα την προστατεψουμε γιατί τώρα παρα ποτέ την έχουμε απόλυτη ανάγκη.

Να είστε όλοι καλά και με την απόφαση πλέον ότι δεν πάει άλλο να σωπαινουμε , δεν πάει άλλο να μην πράττουμε ,ήρθ' η ώρα πλέον να είμαστε όλοι ενεργοί και ας γίνει ότι θέλει να γίνει .!

ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου