Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

«ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ...» ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...


ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ0 ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ; Δεν λέει να μειωθεί η οργή των Σέρβων φιλάθλων. Ταραχή έχει προκαλέσει ο θάνατος του Σέρβου φιλάθλου στον αγώνα Γαλατάσεράι-Ερυθρού Αστέρα. Οι Σέρβοι φίλαθλοι έχουν ορκιστεί να πάρουν εκδίκηση και κάθε μέρα στέλνουν και ένα σχετικό με το θέμα απειλητικό μήνυμα.

Χρόνια τώρα υπάρχει μια ενότητα ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων Ερυθρός Αστέρας, Ολυμπιακός και Σπαρτάκ Μόσχας. Οι οργανωμένοι υπό την ομάδα ¨Ορθόδοξοι αδερφοί¨ φίλαθλοι, είναι αποφασισμένοι να χύσουν τουρκικό αίμα. Μετά από το πανό που άνοιξε στην Σερβία και έγραφε ¨Ποιος θα χύσει το πρώτο τουρκικό αίμα ;¨, στο ματς που έγινε στην Αθήνα μεταξύ Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ανήρτησαν πανό που έγραφε ¨Τούρκος καλός μόνο νεκρός¨.
Ετοιμάζονται για τις 18 Δεκεμβρίου
Μάλιστα μετά από αίτημα των φίλων του Ερυθρού Αστέρα, οι ολυμπιαξήδες ζήτησαν να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον θανόντα Σέρβο οπαδό Ίβκοβιτς. Αλλά η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν το δέχτηκε αυτό και ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ Ζουρνατζίδης δήλωσε πως ¨Δεν είναι μια απόφαση που θα την παίρναμε έτσι βιαστικά. Έπρεπε να σκεφτούμε τις πολιτικές πλευρές του περιστατικού και για αυτό εναντιωθήκαμε¨. Από την άλλη οπαδοί των ομάδων Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα, υπό την επωνυμία ¨Ορθόδοξοι αδερφοί¨ άρχισαν να οργανώνονται για να έρθουν στις 18 Δεκεμβρίου πάλι στο γήπεδο Αμπντί Ιπεκτσί για το ματς Γαλατάσεραι-Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου