Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ! – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2007


Ένα άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο τεύχος 630 της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» από το  2007. Επτά χρόνια πριν και ο  Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά τα  εθνικά μας θέματα.  Η Χρυσή  Αυγή  συνεχίζει  να πολεμά όσους επιβουλεύονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα .


          Ζούμε στην Ελλάδα του 2007. Ένας χρόνος τελειώνει και στο επίκεντρο των εθνικών θεμάτων βρίσκεται το ζήτημα της Μακεδονίας μας. Όταν εκατομμύρια Ελλήνων έβγαιναν στους δρόμους στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 ήμασταν και εμείς μαζί τους, αλλά είχαμε επίγνωση ότι αυτός ο αγώνας θα προδοθεί. Τότε είχαμε εκδώσει μία προκήρυξη με το σύνθημα «ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ». Την εγκαταλείψαμε και να το κατάντημα. Σαράντα χιλιάδες Έλληνες από ολόκληρη την Αυστραλία συγκεντρώθηκαν στην Μελβούρνη και διαδήλωσαν φωνάζοντας με πάθος ότι η Μακεδονία είναι μόνο μία και Ελληνική. Ούτε μία εφημερίδα δεν πρόβαλε, κατά τον τρόπο που έπρεπε να προβάλει, την είδηση. Παρομοίως και τα κανάλια. Άλλωστε είναι γνωστό ότι εφημερίδες, κανάλια και πολιτική εξουσία είναι το ένα και το αυτό και το μόνο που έχουν να πουν κάποιοι πολιτικοί, όταν δεν τους «παίζουν» τα «μέσα», είναι ότι ο αντίπαλός τους εξυπηρετεί συμφέροντα. Λες και οι ίδιοι (αυτοί που παραπονούνται) δεν υπηρέτησαν στο παρελθόν και δεν είναι πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν και σήμερα συμφέροντα.

          Ας περιδιαβούμε κάποια σημεία των Αθηνών, αυτής της πόλεως, που αποτελεί την αρρωστημένη καρδιά και τον θολωμένο νου του γραικυλιστάν. Πλατεία Ομονοίας, οι πρεζάκηδες στη σειρά και οι έμποροι ελεύθεροι να πουλάνε την πραμάτεια τους. Αρρωστημένες ψυχές, σώματα έτοιμα να καταρρεύσουν και δίπλα σε όλα αυτά, σε απόσταση λίγων δεκάδων μέτρων τα γραφεία μας, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Σωκράτους 48.

Εκεί μπορούμε να έχουμε γραφεία. και το γεγονός αυτό δεν μπορεί παρά να μας θυμίζει τον στίχο του Βάρναλη, που έτοιμος να μπει στο καράβι της εξορίας (εξόριστοι πολιτικά και εμείς σήμερα μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα) έγραφε πριν αποπλεύσει για τον Άη-Στράτη, επειδή ήταν συνεπής με τις Ιδέες του και αυτό ασφαλώς και του περιποιεί Τιμή:

«.Μαζί μας τελευταίοι, με το βαπόρι,
πρεζάκηδες, αλάνια, λαθρεμπόροι,
ξεπίτηδες, για να φανεί, πως ίσια
λογιούνται η λευτεριά με τα χασίσια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου