Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΕΤΣΙ Σκότωσα την Μις Ονδούρα και την Αδελφή της” – Σοκαριστικές Λεπτομέρειες από την Ομολογία του ΔΡΑΣΤΗ!


Σάντα Μπάρμπαρα: Ο εραστής της αδελφής της 19χρονης Μις Ονδούρα ομολόγησε ότι πυροβόλησε στο κεφάλι τις δύο γυναίκες, όπως δήλωσε ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας. Οι δύο σοροί γυναικών που βρέθηκαν στις όχθες ποταμού Αγουαγουάλ κοντά στα βουνά της Σάντα Μπάρμπαρα φέρονται να ανήκουν στην Μις Ονδούρα, Μαρία Χοσέ Αλβαράδο και στην 23χρονη αδελφή της, Σοφία
.

Ο γενικός διευθυντής της αστυνομίας Ραμόν Σαμπιλιόν δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press ότι ο εραστής της Σοφίας, Πλουτάρκο Ρουίς ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε τις δύο γυναίκες.

Ένας ακόμα ύποπτος,σύμφωνα με το philenews.com, κρατείται από την αστυνομία. Ο Ρουίς και οι δύο γυναίκες πήγαν το Σαββατοκύριακο σε τουριστικό θέρετρο στον ποταμό Αγουαγουάλ για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Ο αστυνομικός διευθυντής δήλωσε ότι ο δράστης καυγάδισε με την ερωμένη του πριν από τη δολοφονία επειδή την είδε να χορεύει με άλλον άντρα. Η Μις Ονδούρα, η οποία θα διαγωνιζόταν για τον τίτλο της Μις Υφήλιος στο Λονδίνο, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στο τηλεοπτικό σόου El Show X O da Dinero, παραγωγής του προεδρικού υποψηφίου, Σαλβαδόρ Νασραλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου